InnerSpace: verdwaal in een post-apocalyptische wereld

0

Naast de nieuwe trailer van Far Cry 5 krijgen we ook een nieuwe trailer van de indiegame InnerSpace! Geniet samen met ons van de eerste beelden van deze kleurrijke wereld!

Vorige zomer werd de game InnerSpace aangekondigd op PlayStation 4 en Xbox One. Helaas, maar tot op de dag van vandaag is deze game nog niet op de markt gekomen. Toch is er goed nieuws! PolyKnight Games weet ons te zeggen dat de game nog steeds in de maak is en zal verschijnen op 16 januari 2018!

Eric Brodie, de CEO van PolyKnight Games, vertelt dat het gaat om een post-apocalyptische wereld. Jouw missie? Het universum doorkruisen en interpreteren wat er gebeurd is. Daarnaast kan je ook genieten van de prachtige en unieke landschappen die je onderweg tegenkomt.

Naast de PS4 en Xbox One, zal de game ook op Steam verkrijgbaar zijn. Momenteel is er enkel sprake van een digitale key, over een fysieke versie wordt nog nagedacht.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Naast student zijn en vakantiewerk uit te oefenen, verdiept Kimberly zich graag in de gamewereld. Daarnaast gaat ze fitnessen & is ze altijd wel klaar om een 'danske te placeren'!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.