Jaag op zombies met The Walking Dead: Our World

0

Waar enkele jaren geleden iedereen nog verzot was op weerwolven en vampieren – dank u wel Twilight – hebben nu zombies het volledig overgenomen. Ontwikkelaar Next Games brengt daarom binnenkort The Walking Dead: Our World uit, een augmented realitygame die spelers de stuipen op het lijf moet jagen.

In een voorproefje liet Next Games alvast zien wat de game zal inhouden. Zo zullen spelers wapens kunnen oppikken in de ‘echte’ wereld en samen met vrienden hordes vijanden moeten verslaan met zwaarden, granaten, geweren en andere wapens.

Personages uit de serie zullen trouwens ook verschijnen in de game waardoor de spelers echt het gevoel zullen krijgen om met Rick Grimes en de zijnen te strijden tegen ‘walkers’. Ook Daryl en Michone zijn te zien in de trailer.

Het concept is dus wat vergelijkbaar met dat van Pokémon GO. Spelers die samen de straten onveilig maken en items zoeken die verborgen liggen waarna het tijd is voor actie. Hoe vet die actie zal zijn is voorlopig nog even afwachten, maar als we de trailer mogen geloven kan dit wel eens een heel leuke game worden.

De game is binnenkort te downloaden op iOS en Android. Een exacte releasedatum is wel nog niet bekend.

Bron: VG24/7

Share.

About Author

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.