Journey ontwikkelaar kondigt nieuwe game Sky aan met een teaser

0

Thatgamecompany, met Jenova Chen aan het roer, is enkele jaren stil geweest. Er werd hier en daar wat geteased, maar daar moesten we het mee doen.

Tijdens Apples laatste conferentie heeft de ontwikkelaar echter voor het eerst hun nieuwe game Sky getoond. De game is een multiplayer die op heel wat aspecten lijkt op Journey, deze keer niet in het zand, maar in de lucht (duhhh). Spelers zullen als vanouds samenkomen en rondslenteren in de wereld.

Aangezien de game tijdens Apples conferentie aangekondigd werd, komt de titel uiteraard naar enkele Apple devices. De game staat voorlopig vast voor Apple TV, iPhone en iPad. Of Sky ook naar Android, of andere platformen, komt, is voorlopig nog niet bekend.

Bron: Thatgamecompany

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.