Jumanji: The Video Game op komst

0

Er is een nieuwe game gebaseerd op de film Jumanji: Welcome to the Jungle op komst.

De nieuwe videogame krijgt als titel Jumanji: The Video Game en wordt ontwikkeld door Outright Games en uitgegeven door Bandai Namco. Het is een 3D-actiegame met in de hoofdrollen onder meer Jack Black, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Kevin Hart en Karen Gillan die de personages uit de film vertolken.

In de game is het mogelijk om de film te herbeleven. Zo kan je de verschillende locaties uit de film bezoeken en de magie herbeleven. Het doel is om juwelen te verzamelen en verder je vijanden te slim af  zijn. De game heeft co-op voor vier spelers, zowel online als lokaal.

De film zelf dateert al uit 2017, maar de game zelf staat gepland voor 15 november dit jaar. De beschikbare platforms zijn de PS4, Xbox One, Switch en de PC.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.