Just Cause 4 teaset content Expansion Pass

0

Just Cause 4 ligt nog niet in de winkelrekken en ze laten al meteen content zien van de Expansion Pass die volgend jaar zal uitkomen. Het is een kleine teaser, met beelden die nog niet al te veel zeggen. 

Het creepy kantje van de trailer is ook perfect in deze periode van het jaar, vandaar dat Avalanche Studios de trailer nu al met ons wilde delen. Wat we wel weten over de Expansion Pass, kan je hieronder nalezen. We krijgen te maken met Dare Devils, Demons en Danger. 

  • Dare Devils: Pack 1 – Takes racing and destruction to new heights as Rico battles the gangs of the Solis underground in heart stopping death races and rampage rallies.
  • Demons: Pack 2 –  Rico faces an ancient demonic force that infests Solis and poses a terrifying threat to its people.
  • Danger: Pack 3 –  Rico’s former employer mysteriously appears in Solis, bringing advanced technology, secret weapons and specially trained operatives.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.