Kaartspel Artifact beschikbaar op Steam

0

Artifact is nu te verkrijgen op Steam.

Artifact is een digitaal kaartspel dat werd ontworpen door Richard Garfield, de maker van de populaire Magic: The Gathering spellen. Het is vergelijkbaar met de game Dota. Het doel van het spel is om je tegenstander te slim af te zijn en ten minste twee van zijn drie torens te vernietigen of de Ancient te verslaan na het vernietigen van de eerste toren. Qua gameplay heb je eerst en vooral een dosis geluk nodig met de kaarten die je krijgt, en daarnaast is een goede strategie belangrijk.

Aan de start krijg je een deck van 40 kaarten bestaande uit vijf heroes, hero abilities en items verdeeld over vier verschillende kleuren: rood, groen, zwart en blauw. Op dit moment zijn er in totaal 40 heroes die je kan gebruiken om je eigen strategie te bepalen. Zij zijn de belangrijkste elementen in de game aangezien ze aanwezig moeten zijn in een lane vooraleer je items met dezelfde kleur als je hero, kan gebruiken. Winnen doe je voornamelijk aan de hand van je heroes die je probeert te upgraden en zo sterk mogelijk uit te rusten met behulp van je items.

Voorlopig is de game enkel te verkrijgen voor de PC via Steam en heeft het een prijskaartje van 17,95 euro.

Bron: PCgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.