Kickstarter campagne voor Anniversary Edition Myst games en Mac ondersteuning

0

De Myst games die ontwikkeld werden door Cyan bestaan al 25 jaar en voor deze speciale gelegenheid willen de developers de serie extra in de bloemetjes zetten. Ze hebben een Kickstarter campagne gelanceerd waarin ze een 25th Anniversary Collection aanbieden. Bovendien proberen ze de games ook speelbaar te maken voor Mac gebruikers. 

De Collection bevat de zeven Myst games in een exclusief pakket waarin zowel de fysieke als digitale versie zitten. Deze laatste zijn te downloaden via Steam of GoG.com en met deze versies krijg je ook de automatische updates ter beschikking. Daarnaast is er een exclusieve Myst Book Box en voor de echte fans het hoogtepunt: het Linking Book! Dit fantastische verzamel item is uitgerust met een LCD scherm waarop je beelden te zien krijgt van scènes doorheen alle Myst games.

Als je een echte fan bent, dan is er bij een sponsoring van 250 dollar (ongeveer 211 euro) of meer, zelfs een pen en inktpot van Gehn inbegrepen in het totale pakket. Heb je nog wat meer geld ter beschikking, dan krijg je ook een originele Riven Concept schets van Riven bij die volledig authentiek is, al zijn deze intussen helaas de deur uit.

Tot slot ook nog goed nieuws voor gamers met een Mac. Voorlopig bestaat er namelijk enkel een Windows versie van de games, maar voor de Kickstarter campagne gaat Cyan samenwerken met Codeweavers om de volledige collectie ook compatibel te maken voor de Mac. Zodra er meer nieuws is hierover, lees je het op onze site.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.