Konami kondigt anniversary collectie aan voor klassieke games

0

Goed nieuws voor de fans van nostalgische games! Konami heeft laten weten dat er drie speciale verjaardagcollecties gepland staan. 

Voor 2019 staan drie grote anniversary collecties van onder meer Castlevania, Contra en arcade games gepland. Dit ter ere van de vijftigste verjaardag van de ontwikkelaar. De games verschijnen voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PC via Steam en de Xbox One.

Als eerste komt de Arcade Classics-collectie uit op 18 april. Hierin zitten o.a. Haunted Castle, Typhoon (ook bekend als A-Jax), Gradius en nog vele andere. Deze wordt gevolgd door de Castlevenia collectie die voor de vroege zomer staat gepland. In totaal bevat deze zo’n acht titels. Ten slotte is het de beurt aan de Contra collectie waarin vier games zijn inbegrepen.

Iedere uitgave van een collectie bevat naast de games ook een digitaal boek. Hierin zijn onder meer interviews met productieleden vervat, als behind-the-scenes beelden en verschillende sketches en dialogen die nooit eerder zijn vertoond.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.