Kortrijkse gamingbeurs 1UP keert terug op 21 februari

0

Vanaf volgende week vrijdag 21 februari tot en met zondag 23 februari kan je weer terecht op de West-Vlaamse gamingbeurs 1UP die al aan zijn tweede editie toe is.

Cronos Interactive, de eerste Belgische gamepublisher, kondigt de komst van 1UP 2020 aan. Vorig jaar kende de beurs een succesvolle eerste editie in de expohallen van het West-Vlaamse Kortrijk. 1UP zal deze keer niet twee dagen, maar drie dagen lopen en belooft heel wat meer te bieden.

Zo kan je op 1UP terecht met vrienden voor een potje gamen in de arcade, maar kan je ook kennismaken met gamedevelopers in de indie-zone. Verder kom je ook aan je cosplaytrekken en kan je twee dagen lang de nieuwste VR- en AR-games gaan uittesten. Op vrijdag 21 februari opent 1UP echter al de deuren vanaf 12.30u en kan je er langs om er internationale sprekers uit de industrie te ontmoeten. Zo komt onder andere Susan O’Connor (schrijfster van Far Cry, BioShock, …) en Sofie Debloudts (software engineer bij Criterion Games) langs om te spreken. Op vrijdagavond wordt de dag afgesloten met de Belgian Game Awards, uitgereikt door Soe Nsuki.

De 1UP expo gaat van start op zaterdag 22 februari van 10u tot 19u en zondag 23 februari van 10u tot 17u. Een ticket zal je € 15 kosten wanneer je deze online bestelt, € 18 aan de deur. Een volledig weekend kost € 25 euro op voorhand, of € 30 ter plaatse. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis mee binnen.

Wie vanaf vrijdag al wil gaan, kan de conferenties bijwonen vanaf 12.30u. Een ticket kost je dan minstens € 175, wat je ook voor het volledige weekend toegang geeft tot de beurs. De Belgian Game Awards en de afterparty bijwonen zal je € 24,99 gaan kosten. Tickets kan je hier vinden.

Bron: 1UP

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.