Kruip in de huid van een bij met Bee Simulator

0

De Poolse ontwikkelaar Varsav Game Studios heeft een Gamescom trailer uitgebracht waarin ze hun laatste game voorstellen.

Heb je altijd al eens een bij willen zijn en de bloemetjes willen bestuiven? Dan wordt jouw droom nu werkelijkheid dankzij de nieuwste game: Bee Simulator! Daarnaast kan je ook met andere bijen racen, de typische “dansjes” uitvoeren die bijen gebruiken om aan elkaar duidelijk te maken waar ze eten hebben gevonden, enz. De game is ook geschikt voor twee personen. Je speelt in split screen en er is zowel een co-op als een versus modus.

Bron: Mashable

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.