Kruip in de huid van een kat met Stray

0

Heb jij er altijd al van gedroomd om een kat te zijn ? Je kan nu te weten komen hoe het zou voelen dankzij de nieuw aangekondigde game Stray. 

Ontwikkelaar BlueTwelve Studio heeft een erg originele game aangekondigd: Stray. In de game is het mogelijk om te weten hoe het leven is vanuit het standpunt van een kat. Veel details over de gameplay zijn voorlopig nog niet onthuld.

De game zou zich afspelen in een stad bevolkt door allerhande robots. Verder zou je over daken kunnen klimmen en kleine ruimtes kunnen verkennen. Als reactie op de robots zou je ook kunnen miauwen. De release is vastgelegd voor 2021 op PC, PS4 en PS5. Hier is alvast een trailer:

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.