Lanceringstrailer voor Need for Speed Heat verschenen

0

Ter gelegenheid van de release volgende week heeft EA een nieuwe trailer gelanceerd. Hierin krijg je meer info over de game, waaronder meer details over het dag- en nachtritme.

Al eerder is er een artikel verschenen over de laatste aanwinst in de Need for Speed franchise. EA heeft ter gelegenheid van de release volgende week opnieuw een trailer gedeeld. Deze zit vol actie en geeft meer achtergrondinformatie. Om te beginnen kan er zowel overdag als ‘s nachts geracet worden. Daarnaast wordt in het bijschrift vermeld dat het belangrijk is dat je een crew vormt. Deze moet je helpen om het gedurende 24 uur uit de houden tegen de politie die je achtervolgt. De game zelf verschijnt 8 november voor PC, Xbox One en PS4.

Bron: VG247

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.