Launch trailer voor PC versie Red Dead Redemption 2 verschenen

0

Rockstar heeft een eerste trailer gelanceerd naar aanleiding van de release van de PC versie van Red Dead Redemption 2 op 5 november. Verder werd er meer informatie over de verschillen tussen de PC- en de consoleversie gegeven. 

Op 5 november verschijnt de PC versie van Red Dead Redemption 2, aldus Rockstar Games. Deze editie verschilt in een aantal zaken van de consoleversie. Zo zijn er verschillende grafische en technische verbeteringen, nieuwe Bounty Hunts, Gang Hideouts, wapens en meer.

In de trailer kan je alvast een eerste idee krijgen van de actie, prachtige omgevingen en de spannende verhaallijn.

Bron: PCgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.