launchtrailer voor Sekiro: Shadows Die Twice gelanceerd

0

Activision Blizzard en FromSoftware hebben naar aanleiding van de release van Sekiro: Shadows Die Twice op 22 maart een trailer gedeeld. 

De fans van Sekiro: Shadows Die Twice moeten nog tien dagen geduld uitoefenen, maar in afwachting trakteren de ontwikkelaars hen al op een voorproefje. Ze hebben namelijk een lanceringstrailer vrijgegeven. Hierin worden o.a. meer details onthuld over de gameplay. Er zijn ook veel gevechten te zien en er wordt info gegeven over verschillende vijanden.

Sekiro: Shadows Die Twice is van FromSoftware, bekend van de Dark Souls-games en Bloodborne. De game speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waar de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden.

Sekiro: Shadows Die Twice is vanaf 22 maart verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Forbes

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.