[Gamescom 2018] LEGO DC Super Villains Hands-on

0

Enkele maanden terug had Walmart het lastig om enkele geheimen te bewaren. Eentje daarvan was LEGO DC Super Villains, wat snel daarop aangekondigd werd door Warner Brothers. Op Gamescom kregen wij de kans om de game even te spelen.

LEGO DC Super Villains is de nieuwste telg in de LEGO gaming familie, met de traditionele gameplay die iedereen intussen wel kent: levels, puzzels en bakken grappige one-liners en scènes. Wie onlangs nog een LEGO-game gespeeld heeft zal zich dus zo thuisvoelen, maar dat betekent niet dat dit een game zonder originaliteit en inspiratie is. In Super Villains is namelijk de Justice League verdwenen op mysterieuze wijze. Misdaad blijft zich uiteraard voordoen, dus duurt het niet lang voor een nieuwe groep, Justice Syndicate, het hoofd boven water steekt. Dit zit de villains echter niet helemaal lekker, wat ons brengt bij de opzet van de game. De Super Villains moeten het opnemen tegen het Syndicate en daar hebben ze jullie hulp voor nodig.

Beginnen doen we met het maken van ons eigen LEGO personage in de naar eigen zeggen “massive customiser”. We krijgen honderden opties om onze character aan te passen, zoals vleugeltjes, hoedjes, gezichtsbeharing, kleren enzoverder. Dat personage kan je doorheen de game verder gaan customisen door het vrijspelen van nieuwe superkrachten en skills. TT Games liet bovendien weten dat wanneer je jouw alter ‘L’ego beu bent, je die gewoon verder kan aanpassen doorheen de storyline. De ontwikkelaar vertelde ons ook dat we een heuse line-up aan voice actors mogen verwachten. Stemmen als Mark Hamill Clancy Brown, Nolan North en Kevin Conroy passeren de revue.

LEGO DC Super Villains laat niet lang meer op zich wachten, met 16 oktober als release. De game is in ontwikkeling voor PC, PS4, Xbox One en de Nintendo Switch.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.