Little Town Hero krijgt een PC versie

0

Game Freak, de ontwikkelaar van o.a. de Pokémon Games, is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe adventure game: Little Town Hero. Al eerder werd een versie voor de PS4 aangekondigd maar nu is er ook een versie voor de PC in de maak. 

Game Freak heeft inspiratie voor een nieuwe adventure game. De game krijgt als titel Little Town Hero. De release staat gepland voor 30 juni dit jaar. Op dat moment verschijnt er een versie op Steam en een fysieke versie voor de Switch. De release voor de PS4 staat één week eerder gepland.

Het spel speelt zich af in een klein afgelegen dorpje. Dit dorpje is geïsoleerd van de buitenwereld door een kasteel. Als speler is het jouw taak om het dorp te verdedigen tegen monsters en op zoek te gaan naar een mysterieuze rode steen.

Bron: RPGSite

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.