Londen krijgt exclusieve Pokémon Center winkel

0

Tijdelijk zal in oktober een Pokémon Center winkel worden geopend in Londen. 

Naar aanleiding van de lancering van Pokémon Sword en Pokémon Shield, wordt er op 18 oktober tijdelijk een Pokémon Center winkel geopend. In de winkel kan je exclusieve Pokémon spullen en gadgets kopen. Enkele voorbeelden zijn knuffels, kledij of actiefiguren.

Het wordt de allereerste Pokémon winkel in Europa sinds 2014. Je moet er echter snel bij zijn, 15 november sluiten de deuren alweer.

Op dit moment zijn er enkel winkels in Japan, Singapore en de USA. De vorige tijdelijke Pokémon Center winkel was in Parijs in 2014.

Bron: Venturebeat

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.