Luigi’s Mansion 3 krijgt multiplayer DLC

0

Nintendo heeft bekend gemaakt dat er een betaalde multiplayer DLC op komst is. 

Nintendo heeft laten weten dat ze bezig zijn met een nieuwe DLC voor de ScareScraper- en Screampark-modus van de aankomende game Luigi’s Mansion 3. ScareScraper is een co-op multiplayermodus die al in het verleden bestond voor de 3DS versie van het spel. Hierbij moet je in een team van vier verschillende taken uitvoeren voordat de tijd op is.

Screampark is een nieuwe competitieve modus waarbij Luigi het opneemt tegen Gooigi in zijn eentje, of in teams van twee tot vier spelers. Meer info over de inhoud van de DLC is voorlopig niet bekend. De game zelf staat gepland voor 31 oktober.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.