Mafia: Definitive Edition in augustus beschikbaar als onderdeel van de Mafia Trilogy

0

Fans van de Mafia franchise zitten er heel lang op te wachten, maar eindelijk is het zover. De Mafia Trilogy werd officieel aangekondigd.

2K Games postte op Twitter een teaser voor de Mafia Trilogy. Mafia III is momenteel al speelbaar op de huidige generatie consoles en PC, maar binnenkort kunnen we ook aan de slag met Mafia en Mafia II, beiden in een mooier jasje.

Het spreek voor zich dat alle DLC in deze versies inbegrepen zal zitten, en hoewel we nog geen informatie hebben over de nieuwe Mafia III versie, kunnen we waarschijnlijk hetzelfde verwachten.

Een exacte releasedatum blijft afwachten, al lijkt de remake van Mafia eind augustus beschikbaar te zijn. De game stond heel even op de Microsoft Store, maar werd kort daarna weer offline gehaald. Wel weten we al dat de titels op PC, PS4 en Xbox One zullen verschijnen.

Meer info vermoedelijk dinsdag 19 mei.

Bron: Game Informer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.