Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 krijgt nieuwe trailer

0

Sega onthult nieuwe beelden voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020.

Sega heeft naar aanleiding van de release van Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 een nieuwe trailer gelanceerd. Verder geven ze ook meer info over de ‘Dream Events’. In totaal gaat het over drie activiteiten: Dream Karate, Dream Shooting en Dream Racing.

Bij Dream Karate is vechten de hoofdactiviteit en moet je proberen zoveel mogelijk vlakken van het speelveld in te kleuren. Het doel van Dream Shooting is om te schieten op een aantal doelen die rondom een traditioneel Japans landhuis zijn geplaatst. Als het je lukt om de meeste vliegende objecten neer te halen, ben jij de winnaar. Tot slot is er Dream Racing Dream Racing is een racespel waarbij de speler met een hoverboard een route aflegt, power-ups verzamelt en obstakels ontwijkt. De eerste speler die over de finishlijn gaat, wint.

De release van de titel is vastgelegd op 8 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Engadget

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.