Mass Effect Legendary Edition ligt 14 mei in de rekken, reveal trailer vrijgegeven

0

EA kondigde eerder vandaag aan dat Mass Effect Legendary Edition vanaf 14 mei dit jaar beschikbaar zal zijn op PC, PS4 en Xbox One. De nieuwste generatie consoles zullen deze editie voorlopig enkel kunnen spelen omwille van de backwards compatibility.

Naast de releasedatum, wist EA ook de onthullingstrailer op ons los te laten. De Legendary Edition is een bundel van de eerste drie Mass Effect games, in een geremastered jasje. De bundel zal alle add-ons en verhaaluitbreidingen bevatten die eerder voor de games uitkwamen.

Naast het inbegrip van alle content, mogen we verbeterde character models, belichting, resolutie, effecten, enzoverder… verwachten. De gameplay krijgt ook de nodige aandacht en komt met slimmere AI en enkele quality of life verbeteringen. Misschien wel het allerbelangrijkste voor heel wat fans van de reeks, is dat het einde van de Extended Edition vanaf nu ook canon is.

Deze bundel zal beschikbaar zijn vanaf 14 mei dit jaar en komt op naar PC, Xbox One en PS4. De PS5 en Xbox Series X/S zullen de game voorlopig enkel kunnen spelen door de backwards compatibility.

Bron: VG247

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.