Mede-oprichter Dan Houser verlaat Rockstar Games

0

Mede-oprichter Dan Houser zal op 11 maart het bedrijf verlaten dat hij met zijn broer Sam heeft opgericht in 1998. Het vertrek volgt een langdurige afwezigheid, die begon begin vorig jaar.

Dan Houser was in zijn jaren niet enkel Vice President van Rockstar, maar tevens schrijver en producer van enkele van de grote hits op het palmares van de studio. Zo legde hij de hand aan onder meerRed Dead Redemption, Bully, Max Payne3 en GTA V.

“We are extremely grateful for his contributions. Rockstar Games has built some of the most critically acclaimed and commercially successful game worlds, a global community of passionate fans and an incredibly talented team, which remains focused on current and future projects”, luidt het bevestigend bericht van Rockstar Games.

Wat de toekomst zal inhouden voor Dan is voorlopig nog niet bekend.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.