Meer informatie over mobile game Arc the Lad op 30 juli

0

In 2016 kondigde Sony een aantal mobiele games aan, waaronder Hot Shots Golf, Wild Arms, PaRappa en Arc the Lad. Deze laatste zou een reboot voor mobiele toestellen krijgen, maar daarna werd het even stil, tot nu. Op 30 juli zullen we meer informatie krijgen.

Arc the Lad is een reeks PlayStation exclusives uit de jaren 90 die pas in 2002 in Noord-Amerika uitkwamen in de vorm van Arc the Lad Collection. In Europa moesten we het helaas een hele tijd doen met Arc the Lad: Twillight of the Spirits, de enige game in de reeks die fysiek naar onze contreien kwam.

2 jaar terug echter, kondigde Sony naast enkele andere games een Arc the Lad reboot aan, een game voor Android en iOS. De game is in ontwikkeling bij AltPlus, wat enkelen van de oorspronkelijke ontwikkelaars aangeworven heeft, waaronder Toshiro Tsuchida, Norihiko Yonesaka en Masahiro Andoh.

ForwardWorks heeft een teasersite opgezet, waarop we kunnen afleiden dat we op 30 juli meer te weten zullen komen. Daarnaast kregen we ook een nieuw stukje artwork.

Bron: Gematsu

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.