Mega Man Zero/ZX Legacy Collection aangekondigd

0

Capcom heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met de productie van de Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. De volledige verzameling bestaat uit zes games die eerder al verschenen op de Gameboy Advance en de Nintendo DS. Alle spellen zijn ontwikkeld door Inti Creates.

De release van de titel staat vast op 21 januari 2020 en dit voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en de PC. De collectie zal in Europa enkel digitaal verschijnen. De games bevatten onder andere een Casual Scenario-modus, waarbij spelers sterkere krachten hebben en minder schade oplopen, een Save Assist-optie en visuele filters, naast een grote hoeveelheid artwork om te bekijken.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.