Minecraft: Dungeons aangekondigd voor de PC

0

Ontwikkelaar Mojang heeft op Minecon laten weten dat er een nieuwe spin-off van Minecraft zal verschijnen. Deze staat gepland voor 2019.

Minecraft: Dungeons is een compleet nieuwe game in het Minecraft universum. Het is opnieuw een game met een narratieve vertelmodus. Voor het spel gingen de makers inspiratie halen bij klassieke dungeon crawlers. Dat concept wil men opnieuw doen verrijzen met deze spin-off.  In je eentje of met drie vrienden zal je allerlei dungeons kunnen verkennen, waar je gaandeweg schatten en wapens ontdekt die je helpen in je strijd tegen allerlei vijanden. Ergens volgend jaar releaset de game voor de PC.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.