Mogelijk nieuwe Crash Bandicoot game op komst

0

Er zijn een aantal aanwijzingen opgedoken die een nieuwe Crash Bandicoot-game aankondigen. Voorlopig is er nog geen officiële bekendmaking van Naughty Dog. 

In een recente reclame van PlayStation, Time to Play, zijn hints gevonden die op een nieuwe Crash-game lijken te wijzen. Hierin zijn een aantal video game personages te zien in combinatie met levensechte mensen. De reclame speelt zich af in een autoparking waarin op de bovenste verdieping de mensen rondlopen en één etage lager racen Crash en co. doorheen de gangen. Achter Crash zijn ook twee maskers te zien. Eén van deze maskers komt al jaren voor in de Crash-franchise, het andere masker is volgens fans nog niet eerder in de games voorgekomen.

Een tweede aanwijzing is een tweet van Nicholas Kole, ontwikkelaar bij Toys For Bob’s. Hij heeft de eerder vernoemde aanwijzing geciteerd en er een hmm-emoji bijgeplaatst. Tot slot hebben fans een bus opgemerkt waarop een gloednieuwe versie van Crash op was afgebeeld. Het ontwerp lijkt op het originele ontwerp van Naughty Dog. Zodra er bevestiging is van deze geruchten, zul je het het eerst op onze site kunnen lezen.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.