Mogelijk nieuwe Super Monkey Ball in de maak

0

Sega is volgens geruchten bezig met een nieuwe Super Monkey Ball.

Volgens Taiwan’s Digital Game Rating Committee, is Sega bezig met de ontwikkeling van een nieuwe titel in de Super Monkey Ball franchise. Dat is voorlopig nog niet officieel bevestigd door Sega. De game zou als titel Tabegoro! Super Monkey Ball krijgen en beschikbaar worden voor de pc, Nintendo Switch en PlayStation 4.

De eerste Monkey Ball lanceerde in 2001 in Japanse arcades en kwam daarna als Super Monkey Ball naar de GameCube. De meest recente game in de reeks, Super Monkey Ball Bounce, verscheen in 2014 voor iOS en Android. In de franchise besturen spelers levels om zo een bal met een aap erin rond te laten rollen. Het is de bedoeling bananen te verzamelen en niet van de afgrond te vallen.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.