Mogelijk nieuwe Tony Hawk-game op komst

0

Verschillende hints van zowel insiders, als fans verwijzen naar een nieuwe Tony Hawk game. Voorlopig is er echter nog geen officiële bevestiging. 

De eerste signalen in de richting van een nieuwe skate game rond Tony Hawk, ontstonden bij insider Sabi. Deze vermeldde enkele weken geleden op Twitter dat men bij Activision remakes van de eerste twee Tony Hawk-games overwoog.

Bovendien is er in een oud interview met een professionele skater, Lizzie Armanto genaamd, gebleken dat er een nieuwe game op komst is waarin zij weer aanwezig zal zijn. Eerder was ze ook al een speelbaar personage in Tony Hawk’s Pro Skater 5.

Voorlopig is er dus nog geen officiële bevestiging van Activision, maar er blijken toch meer en meer aanwijzingen en signalen op te duiken in die richting. De Tony Hawk franchise was zeer populair op de eerste PlayStation. Een nieuwe game is dus zeker niet onrealistisch.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.