Monster Hunter: World tot wel 40 à 50 uur gameplezier

0

Nog niet te koop maar wel binnenkort verkrijgbaar; Monster Hunter: World. Indien je deze game in huis haalt, heb je 40 à 50 uur nodig om het volledige verhaal uit te spelen. Say whuut?!

In Monster Hunter: World, de naam zegt het zelf, ga je als jager op pad. Je probeert dieren te doden, waarbij de natuur een handje kan helpen. Deze game kan je perfect alleen spelen, maar via het online drop-in multiplayer systeem, kan je met andere jagers vanuit alle hoeken van de wereld samen gaan jagen.

De Duitse gamewebsite Mein-MMO kreeg de kans om de ontwikkelaars van deze game te interviewen, namelijk Capcom. Zij gaven enkele details over de tijd die nodig is om het verhaal te voltooien en waar ze inspiratie hebben gehaald voor hun landschappen.

Volgens Ryozo Tsujimoto, de producent, duurt het 40 tot 50 uur om de game te voltooien. Uiteraard kan je nadien nog verder de landschappen verkennen en jouw wapens upgraden. Op wekelijkse basis zullen event quests verschijnen. Bij het opmaken van de kaarten, hielden de makers rekening met bepaalde functies, zodat elke jacht anders zal zijn.

Nog een leuk weetje: de mannen van Capcom hebben zelf verschillende gebieden in Australië bezocht, waardoor landschappen zoals de Ancient Forest en Wildspire Waste zeer realistisch zijn. Bekijk alvast de trailer vanop de Tokyo Game Show en oordeel zelf!

Monster Hunter: World zal verkrijgbaar zijn op 26 januari 2018 voor PlayStation 4 en Xbox One. Een datum voor de PC-versie is nog niet bekend.

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Naast student zijn en vakantiewerk uit te oefenen, verdiept Kimberly zich graag in de gamewereld. Daarnaast gaat ze fitnessen & is ze altijd wel klaar om een 'danske te placeren'!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.