Mortal Kombat 11 officieel aangekondigd door Warner Bros!

0

Warner Bros kondigt vandaag Mortal Kombat 11 aan, de nieuwste game in de fighting franchise. De aankondigingstrailer geeft een voorproefje van een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack die in samenwerking met rapper 21 Savage is ontwikkeld.

Het nummer van 21 Savage dat in de trailer te horen is, heet “Immortal” en wordt vergezeld door scènes van een epische strijd tussen twee iconische figuren: Dark Raiden en Scorpion. Bovendien wordt een nieuw karakter geïntroduceerd dat een centrale rol speelt in het verhaal van Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat 11 maakt zijn eerste gameplay debuut tijdens Mortal Kombat 11: The Reveal, een zeer experimentele community-festiviteit van Mortal Kombat, dat op 17 januari 2019 plaatsvindt in Los Angeles en Londen om 20.00 uur Belgische tijd . Mortal Kombat 11: The Reveal wordt wereldwijd live gestreamd op www.twitch.tv/NetherRealm met een keynote-presentatie van NetherRealm Studios. Tijdens het evenement is er ook de eerste mogelijkheid om zelf Mortal Kombat 11 te spelen en zijn er toernooien en andere thematische activiteiten rond Mortal Kombat.

Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat.

Mortal Kombat 11 wordt ontwikkeld door de NetherRealm Studios en komt uit op 23 april 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Vanaf 7 december kunnen pre-orders voor de Mortal Kombat 11 standaard editie worden geplaatst voor € 69,99. De Mortal Kombat 11 Premium Edition kan ook al worden gepreorderd voor € 99,99. Deze wordt geleverd met de standaard-game en de Kombat Pack. Alle pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die pre-orders plaatsen voor PlayStation 4 en Xbox One krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de bèta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.