Mount & Blade 2 releaset in Early Access op 31 maart

0

Ontwikkelaar TaleWorlds maakte bekend dat Mount & Blade 2: Bannerlord op 31 maart in Early Access zal releasen op Steam, de Epic Games Store en op hun eigen website.

Vanaf 31 maart kunnen spelers voor het eerst Mount & Blade 2: Bannerlord spelen via het Early Access concept op Steam, Epic Games Store en de officiële website. De game zal volgens TaleWorlds € 49,99 gaan kosten.

Wat exact speelbaar zal zijn en hoelang de Early Access zal aanhouden is voorlopig onbekend. Wel weten we al dat Bannerlord zich 200 jaar voor de eerste Mount & Blade afspeelt en dat we opnieuw zullen kunnen vechten voor de controle over het continent. Daarnaast krijgt de game ook een multiplayer modus, waarin we zullen kunnen strijden tegen andere spelers.

TaleWorlds zal meer details vrijgeven in de dagen voor de Early Access release.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.