Multiplayer DLC voor Luigi’s Mansion 3 aangekondigd

0

Nintendo heeft aangekondigd dat ze voor Luigi’s Mansion 3 een nieuwe DLC ontwikkelen. Deze bestaat uit twee delen en maakt het mogelijk om met z’n twee te spelen.

Nintendo is bezig met het ontwikkelen van nieuwe DLC voor Luigi’s Mansion 3. Het is een Multiplayer Pack bestaande uit twee delen. De release staat gepland voor volgend jaar. Je kan ze enkel in een bundel verkrijgen en in totaal hebben ze een prijskaartje van 10 euro.

Het eerste deel verschijn op 30 april. Het bestaat uit drie minigames voor de ScreamPark-modus, drie nieuwe outfits voor Luigi en nieuwe themaspoken voor in ScareScraper. Je ontvangt ook een in-game Polterpup-licht die in de campaign en ScareScraper gebruikt kan worden. Deel twee verschijnt op 31 juli en bestaat opnieuw uit drie minigames voor Screampark, drie nieuwe outfits voor ScareScraper en nieuwe spoken.

Bron: http://www.nintendolife.com/news/2019/12/nintendo_shares_spooky_new_details_about_the_multiplayer_dlc_coming_to_luigis_mansion_3

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.