My Hero Academia: One’s Justice zal ook in Europa verschijnen

0

Bandai Namco heeft net bekend gemaakt dat My Hero Academia: One’s Justice ook zal verschijnen in het westen voor PC, Xbox One, PS4 en de Switch.

In de eerste trailer is nog niet veel gameplay te zien. De game behoort tot het battle-action genre waarbij je met je tegenstander ten strijde trekt in een afwisselende arena. Door gebruik te maken van je superkrachten ‘Quirks’ kan je aan muren en gebouwen hangen om zo extra schade aan je vijanden toe te brengen bij het naar beneden komen.

Verder heeft de game een geüpdated beschrijving gekregen en werden er twee nieuwe personages aangekondigd: Izuku Midoriya en Tomura Shigaraki. Verdere details over de game zullen ongetwijfeld snel verschijnen en je zal hiervan door ons op de hoogte worden gehouden.

Bron: ComicBook

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.