Nacon onthult reeks Designed for Xbox-accessoires

0

Nacon introduceert vandaag een nieuwe reeks Designed for Xbox-accessoires: de Nacon MG-X Series, speciaal ontworpen voor mobiele Android-apparaten en cloud gaming met Xbox Game Pass Ultimate; en twee nieuwe aanpasbare controllers die zijn ontworpen voor Xbox One, Xbox Series X|S en Windows 10-pc’s.

De MG-X Series van Nacon biedt alle functies van de officiële game-controllers om Xbox-fans een optimale game-ervaring op smartphones te bieden.

De twee stevige MG-X-controllers zijn beide voorzien van een instelbare standaard die veilig plaats biedt aan elke Android-smartphone tot 6,7 inch. In slechts enkele tikken legt de smartphone een draadloze Bluetooth 4.2-verbinding met de controller, terwijl de ingebouwde oplaadbare batterij goed is voor maar liefst 20 uur gaming.

De MG-X is een compact, ultra-portable model dat geschikt is voor alle handformaten. Met zijn op gamers gerichte design verandert deze controller je smartphone in een handheld-console.

Voor een ervaring die het spelen met traditionele controllers nog dichter nadert, kunnen spelers kiezen voor de MG-X Pro. Met zijn twee handvatten en traditionele controllervorm biedt deze controller het comfort en de robuustheid om optimaal van je games te genieten.

De Revolution wordt vervolgd op Xbox One en Xbox Series X|S! De Revolution-reeks van controllers wordt uitgebreid met het allereerste Designed for Xbox-model. De Revolution X is gebaseerd op alle expertise van Nacon met professionele controllers en is volledig aanpasbaar en geoptimaliseerd voor competitief gamen op consoles en pc. Met uitgebreide software om profielen te maken, een draaghoes, stick-accessoires en extra gewichten zal deze controller zelfs de meest veeleisende gamers tevredenstellen.

De Pro Compact-controller is ergonomisch geschikt voor uiteenlopende handformaten en biedt spelers een schat aan aanpassingsopties. Naast alle klassieke features van de Xbox Wireless Controller, kunnen fans kiezen voor een standaard game-modus of geavanceerde modus dankzij de bijbehorende app voor consoles en pc. De Pro Compact is een veelzijdig en toegankelijk model met diverse instellingen die je normaal gesproken alleen treft op professionele controllers, inclusief programmeerbare knoppen en instellingen voor sticks en triggergevoeligheid. Dit is de ideale keuze voor gamers die het beste zoeken in comfort en aanpassingsopties.

Bron:

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.