Natuurdocumentaireachtige video onhult nieuwe reeks Pokémon voor Pokémon GO

0

Er is een prachtige korte film uitgebracht in de stijl van een natuurdocumentaire ter ere van de volgende reeks Pokémon die in Pokémon GO te zien zullen zijn.

Van de witbesneeuwde bergtoppen tot de donkere schaduwen in de bossen tot de zinderende stad en het diepe duister van de oceanen die de wereld omspannen, is deze video een eerbetoon aan de grote natuurdocumentaires doordat er geleidelijk allerlei Pokémon worden onthuld in hun natuurlijke habitat in de echte wereld—waarmee toegevoegde realiteit weer een stap dichter bij het echte leven komt.

De korte animatiefilm is zo realistisch dat de kijkers misschien niet direct in de gaten hebben waar zij naar kijken, met de schaduwen en voetafdrukken van de nieuwste Pokémon GO karakters, waardoor er een superrealistische kijkervaring ontstaat.

De video heeft de wereldberoemde Stephen Fry als verteller met zijn zoetgevooisde stem naast de originele symfonische muziek van de legendarische componist van natuurdocumentaires George Fenton.

Dit is de derde reeks Pokémon voor Pokémon GO na de immens succesvolle introductie in 2016. Elke selectie van Pokémon was eerder te zien in verschillende versies van de originele Pokémon-spellen. Deze nieuwe serie bevat Pokémon uit de spellen Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

In de video treedt een aantal van de nieuwste wezens op die hun debuut maken in Pokémon™ GO, zoals het leuke stel cheerleaders Plusle en Minun in een bos samen met Mawile en de Bug- and Flying-type Pokémon Masquerain. In de oceanen maakt een reusachtige onderwater Wailord een grote klap en zien we een school van Luvdisc—een hartvormige in het water levende Pokémon—in de schaduw van een vage bedreiging wanneer een Sharpedo hen passeert. Er zijn optredens van de amfibie Mudkip die in een meertje aan het spelen is, de koudeminnende Snorunt op een hoge berg en een stadsbeeld met de elegante Pokémon Delcatty.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.