Need for Speed Payback Speedcross DLC pakket verschijnt morgen

0

In de nieuwste blogpost van de populaire race game Need for Speed Payback is bekend gemaakt dat vanaf morgen een heleboel nieuwe content beschikbaar zal worden gesteld.

Om te beginnen zul je toegang krijgen tot enkele Abandoned Cars. Deze bevinden zich in Fortune Valley bij de Street Leagues. Er zitten enkele leuke merken bij, zoals de nieuwste Mazda RX-7 Spirit R of de BMW M3 Evolution II E30. Je verkrijgt ze door in de game de betreffende auto te vinden, deze te claimen en uit de handen van de politie te blijven. Als je hierin slaagt, mag je de auto houden.

Indien je al trotse bezitter bent van NFS Payback, dan zal deze inhoud voor je beschikbaar worden als gratis toevoeging.

Naaste de Abandoned Cars, is er het zogenaamde Speedcross event toegevoegd. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten probeert te verzamelen op een vooraf uitgestippeld parcours. Dit voornamelijk door te driften, het uitvoeren van mooie jumps en het gebruiken van speedtraps. In totaal zijn er zo’n 16 events verdeeld over vier uiteenlopende terreinen. Daarbovenop zijn er twee nieuwe auto’s. Wie de Deluxe editie van NFS heeft, krijgt dit zonder extra kosten. De rest kan het zich als DLC pakket aanschaffen

Een derde nieuwigheid zijn enkele nieuwe customization opties voor de BMW M reeks. En tot slot wordt aan de Speedlists een nieuwe mode toegevoegd. De Drift runs zijn gebaseerd op de Drift trial die al te spelen waren in de single player van NFS Payback. Alles bij elkaar zijn er tien drift trails die je kan uitproberen met een maximum van 8 spelers.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.