Neem vanaf 1 juni een voorproefje op Mario Tennis Aces met het pre-launch-onlinetoernooi

0

Fans die niet kunnen wachten tot Mario Tennis Aces op 22 juni voor de Switch verschijnt, kunnen vanaf 1 juni een voorproefje op de tennisactie nemen tijdens een gratis pre-launch-onlinetoernooi.

Tijdens het toernooi kunnen spelers deelnemen aan multiplayer-matches met vier personages – Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Spelers verdienen punten door goed te presteren en in het toernooi te vorderen. Met genoeg punten zijn er in de demo nog vijf andere personages vrij te spelen.

Naast de onlinetoernooien kunnen spelers hun vaardigheden oefenen in opzichzelfstaande singleplayerwedstrijden tegen computergestuurde tegenstanders*. Of spelers nu tegen elkaar of tegen de computer strijden, alle deelnemers krijgen de kans om een gratis extra kostuum voor Mario te ontgrendelen, zodat hij in de volledige game óók zijn traditionele tuinbroek kan dragen.

Spelers kunnen de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop. Het toernooi begint op vrijdag 1 juni om 16.00 uur en duurt tot maandag 4 juni om 00.59 uur.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.