Ni no Kuni film in de maak

0

Na het succes op het PlayStation platform, is er nu ook een Ni No Kuni film in de maak. Deze zomer zou de film al moeten releasen in Japan. 

Level-5 gaat van start met het maken van een film rond de JPRG serie van Ni no Kuni. Yoshiyuki Momose is regisseur van dienst. Hij heeft ook meegewerkt aan de twee Ni no Kuni games. Akihiro Hino neemt de screenplay op zich. Joe Hisaishi is verantwoordelijk voor de soundtrack. Hij is onder meer bekend van Spirited Away and Princess Mononoke. OLM, dat we kennen van Pokémon, Yo-Kai Watch en Inazuma, verzorgt de animatie. De stem van  Yū, het hoofdpersonage, wordt ingesproken door Kento Yamazaki.

De film draait rond een nieuw verhaal, maar behoudt de Ni no Kuni stijl en setting. Het hoofdpersonage Yu gaat samen met zijn vriend Kotona reizen tussen de echte wereld en Ni no Kuni. Meer details zijn er voorlopig niet bekend.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.