Nieuw Grand Prix seizoen voor Crash Team Racing: Nitro-Fueled beschikbaar

0

Activsion heeft op hun blog drie nieuwe Grand Prix seizoenen aangekondigd voor Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Ze zijn volledig gratis en speelbaar op de PS4, Xbox One en de Switch.

Op hun blog kondigde Activision drie nieuwe GP seizoenen aan waarin je nieuwe personages, parcours en items kunt vrijspelen. Het eerste seizoen heeft als titel ‘Spooky Grand Prix’ en met het oog op Halloween speelt deze zich af in een spookhuis. De track zelf heet ‘Nina’s Nightmare-track’ en bij winst kan je Nina Cortex en de Skull Rider-kart vrijspelen.

Dan is er ook ‘Neon Circus Grand Prix’ die gerelateerd is aan carnaval. Slaag je erin om hier te winnen, dan worden de Carnival-track, de Pressurizer-kart en een nog onbekend nieuw personage beschikbaar.

Ten slotte is er ‘Winter Festival Grand Prix’. De hoofdprijs is in dit geval de Gingerbread Joyride-track, de Nitro Sleigh-kart en een nog onbekend speelbaar personage.

Bron: GamesRadar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.