Nieuw logo voor Harry Potter mobile game gelanceerd

0

The Pottermore Newsteam heeft een nieuw logo vrijgegeven voor de mobile game Wizards Unite. Deze game wordt ontworpen door WB Games en Niantic.

De vorm van het logo verwijst mogelijk naar elementen uit de Fantastic Beasts franchise die in de gameplay zijn verwerkt. Bovendien zijn de drie bekende toverstokken van Harry, Ron en Hermelien met elkaar verenigd in één punt. Dit suggereert dat ze gaan samenwerken en er zo een nieuwe harmonische kracht tot stand komt. In de game moet je wijken verkennen en zo bepaalde artefacten ontdekken. Daarnaast leer je ook allerhande spreuken die je op verschillende manieren moet gebruiken.

De game wordt verwacht in 2019 en verschijnt voor iOS en Android.

Bron: Pottermore

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.