Nieuw racegame van de makers van Burnout op komst

0

Three Fields Entertainment, de ontwikkelaar van de Burnout franchise, is begonnen met een spirituele opvolger, Dangerous Driving. 

Dangerous Driving is de nieuwste race game van de ontwikkelaar Three Fields Entertainment. Zij zijn de opvolger van Criterion Games, het brein achter de succesvolle Burnout games. De release staat gepland voor 9 april dit jaar en verschijnt op PC,  PS4 en Xbox One. Volgens de studio proberen ze weer agressie in het racing genre te steken en de glorie van het verleden te doen heropleven. In totaal zijn er 30 tracks verdeeld over 7 verschillende locaties.

De game heeft diverse modi die vooral draaien rond het maken van spectaculaire crashes met snelle wagens. In Takedown moeten spelers zoveel mogelijk andere auto’s vernietigen, terwijl bij modi als Eliminator en Heatwave de focus ligt op het creëren van zoveel mogelijk chaos. Dangerous Driving heeft ook een Pursuit-modus, waarin spelers in de huid van de politie kruipen en andere racers proberen tegen te houden. Bovendien zullen er ook weer verschillende voertuigen beschikbaar zijn die je moet proberen vrij te spelen. Als laatste is er ook een online component voorzien.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.