Nieuwe aankondigingen van Pokémon voor de Switch en mobiele platforms

0

Tijdens de Pokémon Conferentie van 2019 zijn er nieuwe details gegeven over een aantal nieuwe mobile games en  releases voor de Nintendo Switch.

The Pokémon Company heeft twee nieuwe mobile games voorgesteld: Pokémon Masters en Pokémon Sleep. Pokémon Masters staat gepland om later dit jaar naar iOS en Android te komen en wordt ontwikkeld door DeNa. Dezelfde ontwikkelaar die ook aan Super Mario Run gewerkt heeft. In de game gaat het voornamelijk over de gevechten tussen Pokémon. Je kan als tegenstanders zowel gymleaders als trainers uit vorige Pokémon games kiezen.

Pokémon Sleep is een nieuwe app die in 2020 moet uitkomen. Via de app zou je lid kunnen worden van een community en op die manier een goede reden krijgen om ‘s morgens uit bed te kruipen. Hoe deze app daarvoor zorgt, is voorlopig nog niet bekend gemaakt.

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Detective Pikachu voor de Nintendo Switch. Tot nu toe bestaat er enkel een versie voor de 3DS. De Switch versie zou een vervolg zijn op de eerste game. Een release datum werd voorlopig nog niet meegedeeld. Men is ook bezig aan de ontwikkeling van een nieuwe cloud service waarin spelers Pokémon met elkaar kunnen uitwisselen. Deze heeft als titel Pokémon Home. Je kan contact opnemen met andere Pokémon trainers via iOS, Android of de Nintendo Switch.

Hoewel er nog weinig details zijn, wordt Pokémon Home begin 2020 verwacht. Tot nu toe is men van plan de Pokémon Let’s Go!-games en de aankomende Pokémon Sword en Shield te ondersteunen met Home. Ook Pokémon Go wordt ondersteund.

Bron: IGN

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.