Nieuwe aanpassingen voor de Sims 4 beschikbaar

0

Producer Graham Nardone maakt tal van uitbreidingen en aanpassingen voor De Sims 4 bekend.

Producer Graham Nardone heeft tijdens een nieuwe Maxis stream meer info gedeeld over een Sims 4 make-over. Deze update is vanaf morgen beschikbaar voor de PC en Mac. De release voor PS4-spelers is voorlopig nog onbekend.

Het uitvoeren van de update zorgt voor nieuwe personages en tal van leuke voorwerpen. Daarnaast wordt het mogelijk om aan de start van de game, je Sim karaktertrekken te geven door het oplossen van een persoonlijkheidstest. Eerst koos je at random of naar je eigen voorkeur enkele eigenschappen. Nu kan je er ook voor kiezen om eerst de test, bestaande uit tien vragen, op te lossen. Zo krijg je dan automatisch een kant-en-klare Sim waarmee je kan beginnen te spelen. Tot slot krijgt de game ook een nieuwe box-art.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.