Nieuwe Assassin’s Creed game draait misschien rond Vikingen

0

Er doen geruchten de ronde dat de nieuwe Assassin’s Creed game inspiratie zoekt bij de Vikingen. 

Ubisoft heeft rond de paastijd een eerste tip vrijgegeven voor de nieuwe Assassin’s Creed game in één van hun andere bekende games, The Division 2. In deze game is een poster aanwezig waarop hints staan die verwijzen naar Assassin’s Creed en de Vikingen. Zo draagt de man op de poster de typische klederdracht van de Vikingen en houdt hij in zijn hand een bronzen bol die bekend voorkomt uit de Assassin’s Creed games.

Voorlopig is er nog geen officiële aankondiging gebeurd. De nieuwste game in de serie zal volgens Ubisoft niet verschijnen voor 2020.

Bron: PCgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.