Nieuwe Battlefield-game zal Battlefield 5 worden

0

Een aantal dagen geleden hebben we jullie laten weten dat de reveal trailer voor de nieuwe Battlefield-game al in de maak is. Dat bericht werd gespreid via Twitter. Ergens is dat wel heel normaal, aangezien de game in oktober in de winkelrekken zal verschijnen. Maar vandaag is er nieuwe informatie over de game opgedoken.

De nieuwe game zal Battlefield 5 heten en niet Bad Company 3 zoals eerder werd gespeculeerd. Dat is gelekt via een Venture Beat report, dat ook bevestigde dat onderstaande screen niet vals is. In dat rapport staat ook dat de setting van Battlefield 5 zal plaatsvinden tijdens de Tweede Wereldoorlog en dat dat al jaren geleden was beslist. Het plan van DICE was om eventjes af te stappen van de moderne oorlogsvoering en terug te keren naar de 20ste eeuw. Daarvoor kregen we eerste Battlefield 1, die zich afspeelde tijdens de Eerste Wereldoorlog, met als opvolger Battlefield 5. Wij zijn alvast sterk benieuwd naar deze nieuwe telg in de franchise!

 

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.