Nieuwe beelden voor pretpark rond Super Mario vrijgegeven

0

Super Nintendo World krijgt eindelijk vorm. Het pretpark rond de bekende loodgieter staat gepland voor 2020 en zou voor de start van de Olympische Spelen in Tokyo af moeten zijn. 

Er zijn nieuwe foto’s verschenen voor Super Nintendo World op het Twitter account van Nintendo. De aankondiging door Nintendo Universal gebeurde al in 2015. De deadline werd vastgelegd voor de lente van 2020, voor het begin van de Olympische Spelen in Tokyo. Het themapark heeft als centraal thema Super Mario en bezoekers moeten het gevoel krijgen dat ze middenin een Nintendo-spel zitten. Op de nieuwe foto is onder andere een gigantische Super Mario-toren te bewonderen

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.