Nieuwe Call of Duty game heeft opnieuw single player campaign

0

Uitgever Activision heeft meer details vrijgegeven over de aankomende Call of Duty game.

In het najaar van 2019 staat de release van de nieuwste Call of Duty game gepland. Activision heeft hierover nu meer details onthuld in een persbericht.

In tegenstelling tot Black Ops 4 die dit jaar verscheen, zal de nieuwe game opnieuw een single player campagne hebben. Daarnaast bevat de nieuwste titel ook een grote en uitgebreide multiplayer wereld en zullen er leuke co-op modes aanwezig zijn.

De game zal ontwikkeld worden voor PC, PS4 en de Xbox One. Tot slot kondigde Activision een vermindering van hun personeel aan en een meer gerichte focus op hun huidige bekende franchises zoals Call of Duty.

Bron: https://www.polygon.com/2019/2/12/18222515/call-of-duty-2019-campaign-mode-activision-earnings-call

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.