Nieuwe details over Harvest Moon uitbreiding bekend

0

Vandaag werd door Natsume Inc. eindelijk meegedeeld wat de uitbreiding voor Harvest Moon: Light of Hope Special Edition bevat en bovendien werden er nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven. 

Deze Special Edition verschijnt in mei voor de PS4 en de Nintendo Switch. Er zal onder meer een nieuw character beschikbaar zijn: Soleil. Een Gem Sprite met een mysterieus verleden die je moet proberen te integreren in de alledaagse wereld.

Daarnaast bevat de DLC ook een coöp-mode. Deze houdt in dat één speler de rol van landbouwer op zich neemt en de andere speler die van Soleil. Eventueel is het mogelijk om te trouwen  en een gezin te stichten. Het doel van de game is nog steeds zoals in de eerste versie om materialen te verzamelen en de stad te herbouwen. De aankondiging van de originele game kan je hier nog eens nalezen.

Een nieuwe trailer met extra info over de coöp-mode en Soleil kan je hier bewonderen.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.