Nieuwe details Super Smash Bros. Ultimate bekend gemaakt

0

Nintendo gaf een nieuw presentatie over de langverwachte Super Smash Bros. Ultimate game. Hierin werden nieuwe personages, een nieuwe modus en enkele features onthuld. 

In totaal kan je uit 74 speelbare personages kiezen. Ze vormen een uiteenlopende mix gaande van Kirby, tot personages zoals Otakon van Metal Gear Solid. Verder werden er twee nieuwe namen onthuld. Ken, bekend uit de Street Fighter games, en Piranha Plant. Deze laatste is verkrijgbaar voor spelers die de game fysiek of digitaal kopen voor 31 januari 2019. Het personage wordt vervolgens op 15 februari uitgebracht.

Er is ook een mogelijkheid om te spelen als Mii Fighter. In dat geval kan je je personage een nieuwe stem en outfits geven. In de persconferentie werden een aantal leuke nieuwe outfits aangekondigd zoals kostuums uit The Legend of Zelda en Splatoon.

Vervolgens werden er ook nieuwe amiibo voorgesteld. Dit zijn plastic figuurtjes van een aantal personages uit de game. De eerste worden op 7 december gelanceerd en je hebt de keuze uit Inkling, Ridley en Wolf. Gedurende de rest van het jaar zullen er ook amiibo van de overige personages worden uitgebracht.

Spirits

Er is ook een nieuwe Spirits-modus voorgesteld. Spirits zijn de geesten van personages die reeds zijn gestorven. Ze hebben hun ziel verloren en moeten gered worden door jouw personage. Om hierin te slagen moet je samen met de spirits vijanden verslaan. Op die manier bevrijd je de spirit en jijzelf wordt ook krachtiger of sneller in gevechten, afhankelijk van je keuze spirit. Een win-win situatie dus voor beide partijen.

Je verkrijgt een reisgenoot door zogenaamde spiritgevechten aan te gaan. Als beloning voor het verslaan van vijanden, krijg je dan een spirit. Bovendien bestaat de mogelijkheid om ze te trainen tijdens gevechten waardoor ze zelfs kunnen evolueren.

Met het grote aantal aan personages zijn er vele combinaties mogelijk om op strategische wijze te vechten tegen vijanden. Aangezien er zoveel soorten spirits met verschillende kwaliteiten zijn, wordt er een overzicht gecreëerd door aanbevelingen te ontvangen. Hiermee krijgen spelers het advies welke spirits je het best kan gebruiken bij specifieke tegenstanders.

World of Light

Tijdens de conferentie werd er ook info gedeeld over een nieuwe verhaalmodus. Deze heeft als titel World of Light. Veel details zijn nog niet bekend, maar in deze nieuwe modus zouden alle spirits zijn afgenomen en je kunt deze terug verdienen door gevechten aan te gaan.

Online

Ten slotte zijn er ook voor de online versie nieuwe features meegedeeld. Spelers worden gecombineerd op basis van drie factoren: voorkeursregels, de geografische afstand tussen de spelers en Smash Power. Smash Power is een online ranglijst die spelers met een vergelijkbare score tegen elkaar plaatst. In dat geval is het aangeraden om over een degelijke LAN-verbinding te beschikken. Je kan ook met zijn tweeën op één systeem spelen. Een derde optie is de Elite Smash-modus waarin je het opneemt tegen de sterkste tegenstanders met een hoge Smash Power.
 
Wanneer je online wilt spelen, wordt er gevraagd om een Smash-ID aan te maken. Als je dan wint in gevechten met anderen, verkrijg je de Smash-ID van je tegenstander. Als je verliest, behoudt je wel je eigen Smash-ID. Je kan zelfs met tegenstanders korte chat berichten sturen.

DLC

Tot het einde van februari 2020 zullen er ook nieuwe personages en levels verschijnen via extra DLC. Deze content wordt verdeeld over vijf pakketten die apart of samen verkregen kunnen worden. Elk apart pakket komt met één nieuwe vechter, één nieuw level en meerdere nieuwe muzieknummers. Elk pakket gaat 5,99 euro kosten.
Spelers hebben ook de mogelijkheid om een Fighters Pass aan te schaffen. In dat geval krijgen de spelers alle DLC-pakketten zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast krijgen spelers die de Pass kopen toegang tot een in-game outfit voor een Mii-vechter, gebaseerd op Rex uit Xenoblade Chronicles 2.

Bron: Businesswire

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.