Nieuwe details voor Pokémon Masters bekend gemaakt

0

The Pokémon Company heeft samen met DeNA nieuwe details onthuld over hun aankomende nieuwste game voor mobiles.

Pokémon Masters is één van de nieuwe mobile games die The Pokémon Company binnenkort op de markt zal brengen. De game wordt beschikbaar voor iOS en Android. Dit keer wordt het eiland Pasio de omgeving waar trainers op zoek gaan naar de meest interessante en coole pokémons. Het is een artificieel eiland waar trainers uit de hele wereld naar toe trekken om kampioen te worden van de de Pokémon Masters League.

Je kan in de game samen met twee andere trainers en hun Pokémon een groepje vormen en zo samen reizen en proberen zoveel mogelijk badges te verzamelen. Eenmaal je er voldoende hebt verzameld, ben je gekwalificeerd voor de League en kan je je kans grijpen om kampioen te worden.

Verder werden er nog een aantal gameplay details onthuld. De gevechten verlopen drie tegen drie en worden in real-time gespeeld. Daarnaast is er een energiesysteem dat terug herstelt naarmate de tijd verstrijkt. Er zijn ook speciale aanvallen, de Sync Moves waarvan je een beter beeld krijgt in de bijgevoegde trailer. Tot slot is er een mogelijkheid voorzien om je Pokémon tijdens gevechten te herstellen of te versterken via speciale vaardigheden. De release staat gepland voor deze zomer.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.